Hallo allemaal,

Ja ik zit hier alweer 2 maanden, de laatste post was 4 januari.
Dus hier het verslag van de laatste 2 weken.
Ik heb met de motor een kip doodgereden,smiley het is s,avonds gebeurd, hij stak de straat over en keek me aan met een blik van dat gaan we niet redden. Ik bleef gelukkig overeind, maar ben toch doorgereden, want de thaise eigenaar zal wel niet blij zijn geweest.smiley Normaal rijd ik s,avonds liever niet met de motor, maar soms moet het even.
Maar op de fiets is het ook geen lolletje, overdag gaat het wel, maar s,avons barst het van de straathonden en duiken vanuit het niets op, Dan moet ik vlug een sprintje trekken om ze mij van het lijf te houden. Maar soms schrikken ze ook van mij, ik zie ze dan op een afstand al liggen, en probeer zo stil al ik kan naar ze toe te fietsen, en dan op het laatste moment pas harder te gaan fietsen.
We hebben ook nog een familie uitstapje gehad was wel gezellig alleen waren Suree & ik daar al eens geweest.
Afgelopen weekend zijn we naar de Bikerparty in Udon Thani geweest, was heel gezellig.
Zondag morgen nog ff naar een zaak voor motor benodigdheden, daar hebben we een nieuwe helm voor mij plus tanktas en rugzak gekocht. Leuk met de verkoper gepraat want die kon gelukkig engels, en is zelf ook een motorrijder. Hij schatte mij op 50 jaar en dacht dat ik een Harley rijder was. smileyToen heb ik hem verteld dat ik daar te jong voor was, en misschien als ik 80 was dat ik er over na zou denken.
Op de terugweg zijn we naar the Lake of red lotuses gereden, de naam zegt het al, het is een groot meer dat barst van de rode lotussen, de ene keer wat meer als andere keer. En daar kunt dan tegen betaling met een bootje tussendoor varen. Maar dat hebben we maar niet gedaan, want het was veels te heet met onze motorkleren aan.

Gr Suree & Cor