Hallo allemaal,
Ik had een vraagje over hoe maak ik de foto,s groter, als je op een foto klikt dan scrol je naar beneden tot de onderste foto en dan zie je hem groter. Maar je kunt ook naar One drive gaan daar staan alle foto,s op en nog groter. Dit is de link daar naar toe: https://1drv.ms/f/s!AvP0Zstul4-GiIEBfpHkEHLwy1p-5A Dus even kopieeren en plakken.
De laatste twee weken zijn we naar een motortreffen in Khon Kaen geweest, en we zijn naar Mukdahan geweest om mijn visum te verlengen. En ik ben 70 geworden!!

Khon Kaen was gezellig en ook behoorlijk druk, toen we op de terugweg waren, had ik gelukkig mijn beschermengel op mijn schouder zittten. Want opeens lag daar een stalen balk op de weg, een beetje schuin in de lengte richting, doordat ik achter een vrachtwagen zat zag ik het te laat en kon niet meer uitwijken. Dus knalde wij er op volle snelheid overheen, en gelukkig bleven we overeind. Met hartkloppingen gestopt langs de kant van de weg maar motor had geen zichtbare schade, dus zijn we verder zonder brokken thuis gekomen.
Afgelopen weekend zijn we naar Mukdahan geweest om mijn visum te verlengen, normaal doen we dat met de bus, maar vorig jaar hadden we een parkeerplaats gezien met bewaking, dus hebben we het nu op de motor gedaan, en dat ging super. Motor gestald en naar de eerste overgang gelopen voor een visum voor Laos, kosten ongeveer 30euro. Daarna met een bus naar de grensovergang van laos, daar doorheen gelopen en aan de andere kant er weer uit, weer de bus in en terug naar de grensovergang van Thailand en nu heb ik er weer 90 dagen bij. Daarna hadden we nog tijd over en zijn we nog naar een tempel wezen kijken boven op een berg.
Gisteren had ik mijn beschermengel weer nodig, ik was aan het fietsen komt er van uit een zijweggetje een brommer de weg op en begint te spookrijden, en tegelijk naar de andere kant van de weg te kijken of hij over kon steken, en ondertussen was hij al op volle snelheid en dat is hier gauw tussen de 70 en 100 km, en hij had mij nog steeds niet gezien !! Op het laatste moment kijkt hij recht vooruit en maak een grote swieper om mij heen, hij reageerde gelukkig goed, maar ik dacht dat mijn laatste uur was geslagen, want ik kon geen kant op, de ene kant geparkeerde auto,s en aan de andere kant de snelweg, dus Pfffffftt
gr Suree & Cor