Hallo allemaal,

Even een update, want de laatste is alweer 6 weken geleden.
Ik ben in die tijd drie nieuwe motorvrienden tegen gekomen, twee uit Belgie en een uit Engeland. Ronny woont een kleine 100km hier vandaan, dus is best te doen voor een dagje op en neer. Robert woont ongeveer 200 km, dat kan eventueel ook nog op een dag.
Maar Paul uit Engeland die woont in Korat en dat is toch wel 250 km en dan zal ik toch moeten overnachten.
Ronny heb ik al thuis opgezocht, hij woont midden in de bossen vlak bij een rivier, echt een schitterent plekje.
En ik heb een motortreffen vlakbij Roi Et gehad, waar mijn nieuwe vrienden ook waren, was super gezellig !
Vorige week heb ik voor het eerst in mijn leven rugpijn gehad, dus dat was balen, omdat ik naar Buriram wou om de superbikes te zien. Maar gelukkig was het zaterdag zo goed als over, op het circuit kwamen Paul en zijn vriendin tegen, maar dat was al na de eerste race dus afgesroken voor de volgende dag en dan zou Ronny met zijn vriendin ook komen.
Zondag met z,n zessen een leuke dag gehad met zelfs vrije eentree, wat we daar aan uitgespaard hebben is s,avonds toch weer op gegaan aan eten en bier.
sMaandag weer naar huis en onderweg begon mijn rug toch weer op te spelen. eenmaal thuis kon ik niet meer lopen, zitten of liggen, en nu na 4 dagen begint het eindelijk wat minder te worden.
Ja je word ouder papa.
Maar ik heb inmiddels al meer dan 1000 km op de fiets

Je kunt alle foto,s zien op deze link: https://1drv.ms/f/s!AvP0Zstul4-GiIEBfpHkEHLwy1p-5A

gr Suree & Cor